2024.03.29. - Auguszta

Adó 1 százalék, állatvédelem támogatása

Adó 1 százalék, állatvédelem támogatása
Adóbevallás elkészítése során az adó 1%-a különbözõ állatvédõ szervezeteknek is felajánlható.Az állatvédõk rendszerint emberfeletti munkával igyekeznek a sorsukra hagyott kutyák, macskák (és egyéb állatok) alapvetõ életkörülményeinek javítására, telephelyeiken rengeteg elhagyott állat várja, hogy új gazdára találjon. Az állatok ellátása rendkívül költséges elfoglaltság, nem elég a mindennapi élelem biztosítása, az orvosi ellátás ennek akár a többszörösébe is kerülhet.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Az állatvédõk munkájukat civil foglalkozásuk mellett, általában saját költségükre végzik, de a borzasztó körülmények között élõ négylábúak felkutatásán és megmentésén túl már nem tudják fedezni az állatok napi ellátását. Non-profit szervezetekrõl van szó, ennélfogva bevételük nincsen, egyedüli segítséget az õket pénzzel támogatóktól kapnak. Különbözõ pályázati összegek elnyerésén túl a legkomolyabb bevételi forrásuk az adó 1%-os felajánlásokból befolyó támogatások.

Jó, ha tudjuk, hogy az állatotthonok és az egyéb állatvédelemmel foglalkozó egyesületek a kapott támogatásokat nem a dolgozóik juttatásaira fordítják, minden egyes forinttal az állatok eltartását finanszírozzák. Akkor javasoljuk valamely állatmentõ szervezet támogatását, ha Ön is úgy gondolja, hogy a szerencsétlenül járt négylábúak megsegítése is a fontos feladatok közé tartozik. A négylábúak nem tehetnek sorsuk alakulásáról, minimális segítséggel azonban Ön is hozzájárulhat, hogy ne legyen biztos halál a magukra hagyott állatok sorsa. Tegyen Ön is a magyarországi állatvédelemért, ajánlja fel adója 1%-át az Önnek legszimpatikusabb állatmentõ szervezetnek!

Klikk ide: Adó 1% Állatmentésre
bohócdoktor vizit szja 1%